2022-02-01
牛扒225G+湯+飯或薄餅+沙律+飲品 $75 🥩。食得出唔係注脂牛或者合成肉 。我食五成我朋友食三成切落去 D 肉汁多到呢💦 。個野飲我叫左玫瑰奶昔 🌹。都幾甜既同埋好香玫瑰味但個味有 D 假 ?? 因為我黎緊會講我響重慶大廈食左咩 。所以我覺得衣杯個 comment 係咁樣😂🤣😹 。跟住佢個沙律係普通椰菜生菜絲🥗 , 佢會比三款醬你自己落 。有番茄醬🍅芥末醬同沙律醬 。但個沙律醬我 up 唔出有咩怪 , 太水 ?? 🤔 冇味 ?? 但個番茄同芥末醬係正常味道黎既 。弓左成份餐最後一樣喇 , 飯或薄餅我地就揀薄既🍚 , 食飯自己煲都得啦🤭 。佢係會有埋個咖喱比你點既 , 但係甜既一 D 都唔辣既 , 有小小椰香味既🥥 。至於個湯 , um.... 🤢 下次可以唔洗拎過黎 , 係胡椒粉加雞粉加水既湯 ? 個湯係咸既個底有 D 一舊舊胡椒粉定唔知咩粉 。羊肉薄餅$2x 。其實食成份餐都好飽咖喇 , 但又想試佢多 D 野喎 。佢衣款冇野點既 , 個薄餅 D 肉係夾響中間既 , 同埋係碎碎既 。但就唔係好 feel 到羊味同騷味 。唔記得左巴辣羊肉定印度香料羊肉 🐑$72 。個羊係冇脂肪既
唔記得左巴辣羊肉定印度香料羊肉 🐑$72 。個羊係冇脂肪既 。100%純肉冇脂肪 , 所以係咬柴咁既 , 但又唔會咬唔開喎😌 。同埋係冇筋既 。我叫左大辣既🌶️🌶️🌶️🌶️🌶️ , 🚶🏽♀️係黎得慢走又得快既🏃🏽♀️ 。個汁點岩先個薄餅夾到呢 🤤🤤 。