2020-05-10 174 瀏覽
最近開咗一間十分之火熱嘅韓國吐司店,就係叫做Isaac Toast,因為係啱啱新開,所以排咗好耐,排左九個字先有得可以order, order完之後仲要等多10幾分鐘,因為佢係即落order即刻煮所以都係要等多一陣。咁我今次就叫咗兩份吐司,第一份係皇牌火腿吐司,另外嗰份係MVP辣雞吐司。首先講吓分王牌火腿吐司,呢份吐司就有啲普通,裏面有火腿芝士同埋蛋,個吐司烤得好好味,料都好充足,但略嫌冇乜汁有個包食落去有啲趕,所以都係覺得麻麻地。依個MVP辣雞吐司就好好食啦,可能個醬汁同個雞真係好夾,所以我覺得呢一個辣雞吐司係好食過分王牌火腿吐司。另外個辣雞吐司舊雞都好好食雖然唔係好大舊,但係真係同嗰醬加埋一齊就真係好好食啦。

2020-01-12
45 分鐘 (堂食)