餐廳: 好吃吃光
資訊:

今日落雨諗住係附近簡單食d 野, 我地7pm 黎到, 哩間每次lunch, dinner 時間排隊餐廳竟然唔使點等位.勁好彩🥰餐廳外面設計係台灣簡約文青風🍃是日我地點左兩個主食💁🏻‍♀️1️⃣月見蚵仔魯肉飯(配生蛋)滿滿既蚵仔🦪同魯肉. 蚵仔都算大隻, 十分足料抵食. 魯肉唔肥亦都唔鞋, 味道濃郁🤤 2️⃣香酥排骨魯肉飯 + 溏心蛋🍳溏心蛋好出色,有魯水味,但又唔會太咸. 香酥排骨, 個皮好薄, 酥酥脆脆咁. 非常正👍👍👍

餐廳外面設計係台灣簡約文青風🍃

是日我地點左兩個主食💁🏻‍♀️
1️⃣月見蚵仔魯肉飯(配生蛋)
月見蚵仔魯肉飯

2️⃣香酥排骨魯肉飯 + 溏心蛋🍳