2023-10-17 49 瀏覽
健康夏威夷沙律bowl 一向深受女士歡心,poke go 都算係人氣之選,之前小她食過深水埗分店已經覺得印象深刻,今次就約左朋友試下新開張既灣仔分店Bowl menu 方面,分為signature bowl (餐廳招牌款材料已內訂)岩哂選擇困難症朋友;Build your own 自選材料款由main protein ,Base, toppings , top up , sauce , seasoning 多款選擇任你揀全QR code 落單,準確度Up室內座位分為吧枱,同2-4人枱,木系style 為主仲有大型植物點綴,好有夏威夷風情ALOHA 呢款內訂bowl所有材料都岩哂我呢晚想食素既心情,包括:牛油果🥑、北海道紅海帶、雜菌、粟米粒🌽全Vegan系列base就係沙律菜+糙米飯一次過滿足我呢d少飯主義人既願望自選Bowl 朋友就揀左呢款自選款bowl :三文魚、蛋絲、豆腐、牛油果、酸瓜配糙米飯+沙律菜醬:honey mustard賣相十分colourful , 馬上食慾大增CocktailsBilibala Mojito (左): mint、ginger ale 味出,面頭仲有粒爆

全QR code 落單,準確度Up

室內座位分為吧枱,同2-4人枱,木系style 為主
仲有大型植物點綴,好有夏威夷風情

ALOHA
呢款內訂bowl所有材料都岩哂我呢晚想食素既心情,包括:
牛油果🥑、北海道紅海帶、雜菌、粟米粒🌽全Vegan系列

base就係沙律菜+糙米飯一次過滿足我呢d少飯主義人既願望

自選Bowl
朋友就揀左呢款自選款bowl :
三文魚、蛋絲、豆腐、牛油果、酸瓜
配糙米飯+沙律菜

醬:honey mustard
賣相十分colourful , 馬上食慾大增

Cocktails
Bilibala Mojito (左): mint、ginger ale 味出,面頭仲有粒爆炸糖幾得意,如果酒味濃d就好
The little prince (右): 成份有Gin, Cranberry, rose 等成份,粉紅色好fancy , 飲落酒味出同有莓香,唔錯

原來餐廳做緊all day happy hours $88/2杯cocktails , 超抵飲

2023-10-10
  • ALOHA