餐廳: 北京樓 (新都會廣場)
資訊:

餐廳: 北京樓 (新都會廣場)
資訊:

2021-10-28 1094 瀏覽
❤️舊同學聚會☺️因為想食北京拉麵所以揀咗葵芳新都會呢間北京樓一聚☺️..疫情之下座位安排得唔迫👍環境乾淨👍有乾濕紙巾提供❤️好貼心呢!因為今晚得三個女仔,所以食唔到片皮鴨真可惜!今晚我哋簡單揀咗四個餸都食唔晒,份量都唔少,食唔晒仲要打包添😂..☘️無錫灌湯小籠包 $66❤一籠有六隻,味道一般,小籠包啲皮我就覺得厚左啲喇。..☘️煙燻素鵝 $75❤️我覺得甜甜地幾好味😋傾吓計食下小食呢個都唔錯👍..☘️蜜汁火腿(跟火腿餅) $178 👍必食❤️火腿上面有蜜糖,甜到啱啱好,仲脆卜卜,熱辣辣,我推介一定要試👍..☘️九黃肉絲炒拉麵 $98👍必食❤️我好鍾意食北京拉麵,因為佢好彈牙,所以我去親北京樓都一定會食北京拉麵👍而且仲係冇一次會失望嘅⭐️..甜品🍮楊枝甘露$32❤️因為我太飽所以走咗個雪糕球,味道一般可以唔喺呢度食。..甜品🍮酒釀小丸子 $32❤朋友話呢個好好食酒味好濃好香👍..食物:⭐️⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️⭐️位置:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️(滿分為5粒星)..💰:$564.4 / 3人晚餐(連加一、茶錢及前菜)(恒生enjoy卡星期一至星期四有九折)..📍葵芳北京樓葵興樓223號新都會廣場5樓511至530號舖
☘️無錫灌湯小籠包 $66

❤一籠有六隻,味道一般,小籠包啲皮我就覺得厚左啲喇。
☘️煙燻素鵝 $75

❤️我覺得甜甜地幾好味😋傾吓計食下小食呢個都唔錯👍
☘️蜜汁火腿(跟火腿餅) $178 👍必食

☘️九黃肉絲炒拉麵 $98👍必食

甜品🍮楊枝甘露$32

❤️因為我太飽所以走咗個雪糕球,味道一般可以唔喺呢度食。
甜品🍮酒釀小丸子 $32

❤朋友話呢個好好食酒味好濃好香👍
食物:⭐️⭐️⭐️⭐️
服務:⭐️⭐️⭐️⭐️
位置:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
(滿分為5粒星)
💰:$564.4 / 3人晚餐
(連加一、茶錢及前菜)
(恒生enjoy卡星期一至星期四有九折)

📍葵芳北京樓
葵興樓223號新都會廣場5樓511至530號舖