2011-02-09 126 瀏覽
上次supplier請公司食飯後, 我老闆食過又計過抵過一圍圍菜. 所以今年lunch團年飯食promenade. 中午原來係無長腳蟹食, 好彩仲有生蠔食. 頭盤. --巴馬火腿伴哈蜜瓜, 自製冷肉, 牛肉火腿, 蕃茄伴水牛芝士, 等..............................保持水準今次終於有食熟食.甜酸虾球, d虾好彈牙. 焗生蠔---同生蠔2種風味, 但d蠔熟左好細粒. 其他都ok 壽司一出, 好快就無曬. d同事個個都拿到, 自己咁岩經過, 就力左幾舊. 同出面連鎖食店個d無分別甜品係最正呀. 好多好好味. 特別是芒果拿玻倫, 朱古力戚風蛋糕, 今次, 仲多左個蘋果慕斯蛋糕. 嘩, 真係好清甜不太溜服務仍然保持水準

中午原來係無長腳蟹食, 好彩仲有生蠔食.
生蠔, 大隻又肥美鮮甜.
熟食
刺身真係差d. 特別是吞拿魚
一般, 不過不失
芒果拿破倫, 青蘋果慕斯

服務仍然保持水準
2011-02-01
團年飯
生蠔, 大隻又肥美鮮甜.
一般, 不過不失
芒果拿破倫, 青蘋果慕斯