2007-09-12 11 瀏覽
其實我已經前大約四年前去這間店,我去過之後,向自己說過,永遠不會再去!!!看見這麼多人給予劣評,真想不到,一間這樣的餐廳依然可以生存到現在,而且還大排長龍。記得去這間店時,已經book左位,但去到都依然要拎籌,係門外等左半個鐘多d,佢先放我地入去,入到去好多人,我地入單叫野食,食三碟野,佢就來一碟,仲要係好耐先來,我地幾個朋友,就等十幾分鐘,來一碟,食幾舊魚生,又等十幾分鐘,叫佢地幫我地跟跟,佢就話跟,最後咪又係唔理我地,等得幾等,都夠鐘要走,埋單百幾蚊就唔算貴,但計返食的野,服務員的質素,我地等的時間,唔洗錢我都唔食!!!!!我之後去過其他地方食日本buffet,好過佢多多聲!!!!!!!!!!!!!!