2018-03-20
保持高水準因為公司樓下有COVA的關係,每逢有同事生日,為求方便又得體,都會買COVE 既signature cake: Mango Cream Dome。雖然係好食好味,不過都會食厭既,所以已經徇衆要求停食COVA一年 所以,無食一年COVA既我,當煩惱緊買咩生日蛋糕同朋友慶生,又經過沙田COVA,又睇到有新口味既Dome cake,就果斷重投COVA懷抱!DOME cake 有兩種新口味,分別係士多啤梨味及紅桑莓味,而我就揀左較少甜既紅桑莓味既Dome Ai Lamponi,同埋更可免費加生日牌~Dome Ai Lamponi 由三層雪芳海綿蛋糕、 鮮忌廉和新鮮桑莓組成,蛋糕因為有新鮮桑莓的關係,帶少少酸,又唔會太甜,酸甜相宜,好好味! 而蛋糕中間有桑莓肉粒,有咬口,海綿蛋糕非常鬆軟,鮮忌廉又香又滑,口感豐富有層次!而朋友們都盛讚蛋糕又靚又好味,正!
而朋友們都盛讚蛋糕又靚又好味,正!