2020-02-27 1468 瀏覽
去之前上過OpenRice見到咁多劣評以為係同行惡意中傷 諗住俾次機會佢啦 點知試完真係好伏 唔會再有下次![長文慎入]只問唔鍾意閱讀既 可以skip左下面總之就「「難食 服務差 上雞慢 唔好去」」1. 未食過咁難食炸雞 睇圖啦 睇圖都應該覺得唔吸引 同埋唔同味既雞放埋同一碟 d汁撈埋晒 好似食廚餘2. 任食限時90分鐘 第一碟雞係快上既 但order左8件 黎左6件 之後呢 等左35分鐘都未上第二round既雞 好彩有加錢叫其他野頂下肚 周圍幾枱都有呢個情況 有D直頭第一round既雞都未上 呢個時間我朋友忍唔住喇開口話佢 恭喜晒 我地得到一大碟「完」「全」「唔」「關」「事」既炸雞 無論數量同口味都同我地叫既有好大出入 3. D侍應態度勁差 落單自問諗好晒佢一埋黎就直接講 喂!但係我地未講完佢已經想收埋我地個餐牌擰轉面走 喂!我地未講完呀D炸雞黎到錯晒 同個女侍應confirm黎左果D係乜 佢串串貢加一幅嫌我地阻住佢既樣咁答句「係掛」某d口味冇晒又冇人同我地講 仲有好多好多 打唔晒 字太多總結:難食 服務差 上雞慢 唔好去

[長文慎入]只問唔鍾意閱讀既 可以skip左下面
總之就「「難食 服務差 上雞慢 唔好去」」

某d口味冇晒又冇人同我地講

仲有好多好多 打唔晒