2008-03-31
晚上唔想出街,想食西餐, 又唔想去一年吃一次試吓有冇進步的club house , 所以去咗遠遠地的阿牛餐廳.夜晚7点大概有3張枱, 唔算好多人. 到走的時候差不多8成full.唔想食Set dinner , 任何主菜加$30變set, 有salad,包, 湯,餐飲.Salad D菜幾大碗, 亦新鮮, 湯亦美味.主菜我叫南瓜鴨胸意粉, 外表白濛濛, 不太吸引, 但係無味精, 清清地,我鍾意. 老公叫咗牛扒, 唔係好巨型, 手版咁大, 有D配菜, 都ok.臨尾老板送咗個甜品俾我哋, (聽聞間中會送俾客仔/ potential客仔).老公吃杏仁凍, 幾有杏仁味, 亦不太甜. 我就食綠茶chesse cake, 略為硬d. Waiter & waiteress 成曰倒水, 又有笑蓉. 臨走想多謝老板, 不過佢入咗厨房, 係open rice 多謝你啦.2人共消費約$230元
Salad D菜幾大碗, 亦新鮮, 湯亦美味.
2人共消費約$230元