2019-04-25 274 瀏覽
之前幫趁魚蛋燒賣真係伏到你唔信,叫辣,佢係白烚拎起,仲要俾人客由清寡狀態,等你自己加辣油仲要唔辣嗰下堅好嘢!自從嗰次之後,就再無幫趁佢d其實食物,點知呢晚,俾個佢平反既機會,果真有大跳躍既驚喜連連,首先收錢妹妹比之前我來那次的男店員態度好,又識同客打成一片,真感受到佢的誠意。點解呢?叫左份雙重芝士格仔餅,賣26元,佢知我好想要多d芝士,又話幫我加多點,雖然唔知係咪有加多左,但個心聽到已經開心左,後來到手,熱辣蛋糕質地,又有花生醬,原來仲有肉鬆,其實啲芝士味我唔係太食得出係咪芝士味,因為同啲花生醬鹹鹹地嘅味道完全融合,加埋肉鬆有啲咬口,成件事好完美👏🏻加晒分,有下次,即刻想叫第二份😃