2023-11-06
同朋友仔係附近食完野,唔夠滿足🫣好彩俾我"芋"到佢😳有勁多唔同類型野飲 • 野食,鹹既甜既都有💃🏻店家既芋頭仔𝐋𝐨𝐠𝐨好𝐂𝐮𝐭𝐞𝐂𝐮𝐭𝐞💜💛~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• ▪芋泥肉鬆吐司($42)即叫即整👩🏻🍳大約𝟓分鐘好鍾意依個配搭🫶🏻𝟐層芋泥💜夾住勁厚既肉鬆層🐷吐司仲有輕烘過表面🍞買吐司🥪有套餐優惠🈹加配飲品(減-$𝟖) • 加配小食(減-$𝟓).▪香芒芋圓椰爺 ($38)以前讀書時候成日食香芒小丸子,但係個𝐝小丸子🍡既口感就…依杯唔同,配煙煙韌韌既芋圓,好好食🤤店員妹妹話依杯主要成份係芒果汁🥭 • 椰奶🧉,冇特別額外加糖。邪惡感大大減低左😝.最新推出🎉▪芋泥盒子 ($38up)即叫既整👩🏻🍳大約𝟑 - 𝟒分鐘就有啦(底層芋泥 • 中層 & 面層可自由配搭)我揀左麻糬 • 𝐎𝐫𝐞𝐨碎🖤(加+$3)麻糬食落𝐐𝐐,唔會好似整定個𝐝雪到乾乾硬硬🤍芋泥都好𝐒𝐦𝐨𝐨𝐭𝐡𝐒𝐦𝐨𝐨𝐭𝐡💜一次過幾重唔同口感😙.🎉新推出既仲有一系列既暖笠笠熱飲🔥秋冬涼涼地就岩晒啦🫰🏻(奶茶系列 & 手作芋圓鮮奶系列 • 麻糬四季春 • 蜂蜜純茶 • 芝味奶蓋 • 手
好彩俾我"芋"到佢😳
有勁多唔同類型野飲 • 野食,鹹既甜既都有💃🏻
店家既芋頭仔𝐋𝐨𝐠𝐨好𝐂𝐮𝐭𝐞𝐂𝐮𝐭𝐞💜💛
▪芋泥肉鬆吐司($42)
即叫即整👩🏻🍳大約𝟓分鐘
好鍾意依個配搭🫶🏻
𝟐層芋泥💜夾住勁厚既肉鬆層🐷
吐司仲有輕烘過表面🍞
▪香芒芋圓椰爺 ($38)
以前讀書時候成日食香芒小丸子,但係個𝐝小丸子🍡既口感就…
依杯唔同,配煙煙韌韌既芋圓,好好食🤤
最新推出🎉
▪芋泥盒子 ($38up)
即叫既整👩🏻🍳大約𝟑 - 𝟒分鐘就有啦
(底層芋泥 • 中層 & 面層可自由配搭)
我揀左麻糬 • 𝐎𝐫𝐞𝐨碎🖤(加+$3)
一次過幾重唔同口感😙
🎉新推出既仲有一系列既暖笠笠熱飲🔥秋冬涼涼地就岩晒啦🫰🏻
(奶茶系列 & 手作芋圓鮮奶系列 • 麻糬四季春 • 蜂蜜純茶 • 芝味奶蓋 • 手搖特調 • 養生熱飲)