(非會員)
2007-08-28 0 瀏覽
依間野的食物真係一樣樣,一般來說我會叫一個(蕃茄牛柳)加一個(角煮飯)份量不是太多,也不是太油,作為一個午餐,也是一個不錯的選擇,味道也不錯。但是,我也試過(蕃茄牛肉飯定食)但那是將飯和蕃茄牛肉放在飯合裡再淋上醬汁,結果搞到好似泡飯,最慘D醬汁仲係又甜又油,食到我打冷震。我又試過一個(日式照燒汁免治牛扒)老實講塊免治牛扒睇得出係佢地用牛肉做,唔錯。但係又在牛肉上面淋左一督醬汁—又係甜的,結果當然不但浪費左件牛肉,仲食到人打冷震。但係,依間野經典係D服務員,一個個好似遊魂,做野一D都唔上心。我試過有一次坐低,有個服務員佢係度上茶上到我隔離張枱 ,佢話唔夠茶要去拎,結果就去左做其他野,我要催左三次,仲追到罵人至有杯茶俾我。又試過有幾次叫左(結賬)又係應左之後無回事。唔係一兩個員工的問題,而係所有員工所有分店都係,所以我想可能佢地都係日本皇軍捉黎做服務員。