唔單止嘢食差價錢貴 服務態度都差 老闆娘表面上好nice 食之前都以為好好「家庭式餐廳韓國人主理」點知仲難食過仲貴過韓樂係乜料 當時我朋友心情唔好唔想食咁多,但係老闆話一定要點兩個餐,當時仲有好多空位成個場,佢仲要逼我哋至少要點啲份量好多嘅小食,你出面展示嘅餐單又唔寫到明話有最低消費,跟住我地夾硬揀咗,但諗諗下又搵翻佢話我地真係好飽,可唔可以取消一份,佢話好,跟住照上👍佢同我哋講佢送嗰啲配菜都好高成本㗎,我地食唔哂可以打包翻屋企食(嗱,呢啲咪係浪費囉)但明明我哋係一個人定係兩個人佢都係俾我嗰幾碟嘢,佢又唔會話兩個人就俾多啲😅都唔緊要啦,但當我睇緊嗰個調味粉係咩嘅時候,個老闆即刻過嚟拎走咗??我同我個friend都一面蒙B咗,佢仲要全程喺度巡視咁款行嚟行去希望呢段親身經歷可以幫大家避雷
希望呢段親身經歷可以幫大家避雷