2021-10-13
其實我本身係想比差評,因為個卷真係超級超級難食😮💨但係我本身係pret嘅fans, 都係決定唔好去到咁盡😢我食咗pret大大話話都1x年,由初初出嚟做嘢係中環地鐵站出口,朝朝買個新鮮出爐牛角包,配返杯佢哋嘅咖啡。去到轉咗工,喺九龍灣成日去食晏晝。每逢聖誕節仲會食佢嘅特色三文治!基本上所有沙律我都試過,熱卷嘅話就鍾意食肉丸,凍卷就牛油果松子卷🥰但一路以來我都冇試過呢個北京烤鴨卷。。。今日心血來潮諗住試吓啦,點知就出事了!!!!!好難食。。。入邊有肉,通菜同埋紅椒,通菜同埋紅椒食落浸味似overcooked, 個味直情變晒。。。可能係個暖櫃到放左好耐?通菜食落好似苦苦地,紅椒變味好古怪。。。我想像唔到哩個係pret 出品🥲🥲🥲總之就係好難食,我食咗兩啖就掉咗了同朋友講起,佢話以前食過北京烤鴨卷係唔錯嘅,可能我呢個係個案?😮💨
今日心血來潮諗住試吓啦,點知就出事了!!!!!