2019-05-24
好唔掂!入去前話要排隊,book 左排隊又唔係入先,我媽六十幾歲坐都冇得坐得左20分鐘,但有堆師奶好似識既就入左去食住先,好奇怪,入到去要先付錢後入坐,好似快餐店咁,2人當然想坐2人位,個載帽瘦矮矮的男職員話2位要坐圓枱,我話老人家要坐近啲擰野食,佢都唔理,帶去圓枱(唔近食物區),擰完一碟野食,返到泥,見一枱6人咁坐,好迫,但之後walkin後入的人就可以坐左2人枱,book都冇意思,係入到場咁解,中型摺合圓枱同去canteen飯堂冇分別囉,感覺好差呀,啲野食好少,凍飲得檸檬水(檸檬加水加冰)同唔知咩汁,稀到好似水咁😤😤😤第日即刻去尖沙咀一間出名的素自助餐補返,都係$88,坐得舒服又好食好多,佢抄人都抄得似啲丫