2023-02-07
📍 霸王川莊 (國際廣場) (尖沙咀)尖沙咀彌敦道63號國際廣場25樓2501號舖霸王川莊嘢食,不嬲聽講好出色。見到尖沙咀呢間話睇到海景,午市又唔貴咁見佢裝潢又豪華,而且坐梳化卡位望住維港海景,食咁高質素既川菜,不得不講句爽!午市套餐由148-178不等,仲有高質既養生八寶茶入面有甘草、桂圓、杞子、玄米、菊花、陳皮、冰糖沖泡,用蓋碗焗到出味,唔食得熱氣嘢多上火🔥🔥✨霸王三小拼入面有涼拌雲耳、涼拌萵筍、煙燻魚個甜甜地,啖啖肉💓💓💓✨瑶柱鮮魚羹個湯羹好鮮甜好有魚味,入面有乙好多瑤柱同魚肉,超足料!好驚喜呀!👉 歌樂山辣子雞 ,配絲苗白飯💰 $178😋😋😋😋.5/5雞粒醃左再炸,雞肉好入味!咬入仲有肉汁而且有香辣味!辣子雞炸到酥脆,真係一流!👉四川雙椒炆豬手💰 $168😋😋😋😋.3/5係用紅椒同青椒🫑煮,豬手炆得好淋,有成6大舊!咬落囗感啖啖都係膠原同肉,食完都覺得自己彈性!回頭: yesYesyes!!!好食環境直頭冇得彈!天氣好好,望住個海食美食心情真係好好💓💓💓😆😆聽聞佢酸菜魚好出色,下次想試埋#kermit食在尖沙嘴
尖沙咀彌敦道63號國際廣場25樓2501號舖
✨霸王三小拼
入面有涼拌雲耳、涼拌萵筍、煙燻魚個甜甜地,啖啖肉💓💓💓
✨瑶柱鮮魚羹
👉 歌樂山辣子雞 ,配絲苗白飯
💰 $178
😋😋😋😋.5/5