2014-09-25 2463 瀏覽
三位朋友經過車品品,平時好多人,今日甘啱喺佢剛剛開業既時間經過, 不用排隊就入去試下入面一張張細木枱,大慨坐到25人,同車仔麵檔一樣你會見到店主喺個爐側邊煮緊野食,點野食好簡單,你在點野食紙店TICK 好哂,然後擺喺店主做野個爐前面擺低,佢做左就會拎黎俾你.我地點左一個淨餸既車仔,有大腸,豆卜, 豬肉,豬皮,魚蛋, 蘿白,全部都醃得吾錯,夠林,尤其係個豬肉,有D似盤菜既肥豬肉,但佢既醬沖比較濃, 湯底幾特別, 偏向甜, 同D車仔餸MATCH,幾好另外我地仲點左皮蛋, 夠溏心,配酸薑,真係幾好味魯肉餃,以生菜做底,豬肉餃配蝦籽,餃皮比較有質感,豬肉爽口都吾錯碗仔翅,呢個就一般,冇乜特別總括而言係幾好食, 可以一試但提下大家平時係好多好多人排隊,要有耐性!
另外我地仲點左
皮蛋, 夠溏心,配酸薑,真係幾好味
碗仔翅,呢個就一般,冇乜特別
總括而言係幾好食, 可以一試
但提下大家平時係好多好多人排隊,要有耐性!
魯肉餃
溏心皮蛋