今日1點靚去左食佢地ge特餐,特餐如下:a.有4款麵簡1b.牛油多士/包c.餐肉火腿煎蛋d.熱飲(凍ge + $1)11點前就$22,之後就$25~簡左沙嗲牛麵 都ok ge),煎蛋轉炒蛋,仲有件餐肉,不過冇左塊火腿.......唔知係咪轉炒蛋ge關係,所以唔俾火腿.......炒蛋:原來係將隻egg打暈之後,再煎囉,所以煎到隻egg薄曬,同我想像中ge炒蛋不同,我覺得炒蛋係真係要將隻egg打暈之後,再係獲炒幾下,會好囉.....(ps:金椰林同新香一樣囉d炒蛋,而金和林同金多寶ge炒蛋會似係炒蛋,只少人地真係有係獲到炒幾下,有番d口感),餐肉:都係平時果d咁ge味,熱奶茶:我覺得唔夠茶味......簡左包:係提子小麥包,個包加左牛油ge,而個包入面有好多提子tim,同埋都ok,唯一我覺得個包係我會欣賞ge~remark : 我覺得沙嗲牛麵d沙嗲有少少辣會好d,如果係lei頭淨計沙嗲牛麵,"金多寶"個沙嗲牛麵會好d,因為有少少辣味),但環境就冇咁好~
今日1點靚去左食佢地ge特餐,
特餐如下:
a.有4款麵簡1
b.牛油多士/包
c.餐肉火腿煎蛋
d.熱飲(凍ge + $1)
11點前就$22,之後就$25~

簡左沙嗲牛麵
都ok ge),
餐肉:都係平時果d咁ge味,
熱奶茶:我覺得唔夠茶味......

2011-01-26
  • 特餐ge小提子包(每啖都食到有提子
  • 而且個包又ok好食ge)