2020-12-15
🇭🇰NOJO·呢間係我剝智慧齒之前既最後午餐 我個日其實個人好肚餓 但係冇乜胃口 咩都唔想食😭就醒起呢間個雞髀拉麵 決定黎食多次😌·soy sauce ramen $138呢一個我第二次食都係覺得佢咁好食🤤佢個雞髀係用慢煮嘅方法整既 所以超淋 一搣就散 而且超嫩 連啲軟骨位都好好食😋之後個拉麵我自己都好鍾意 軟硬度好適中 佢個湯底雖然話係soy sauce但係濃得黎唔會太鹹 係可以就咁飲既 飲落好暖粒粒 好舒服🥰·premium seafood don $138因為我冇乜胃口 我地另外嗌多左呢個丼 佢其實料都算多嘅 但係成個飯都偏細個🙊啲魚生食落都ok既 不過冇話好特別 而且佢樓下個飯唔係壽司醋飯 係白飯 所以感覺差啲 都係拉麵好味啲🤭🤭·📍中環砵甸乍街45號The Steps ‧ H Code地下5號舖及開放空間
soy sauce ramen $138
premium seafood don $138