2023-12-14 97 瀏覽
第1次食老媽拌麵係朋友帶我去食旺角那間,感覺食物同環境都Ok架~北角我一星期最小去2次,所以都係周圍搵食,上次同媽經過北角滙已經想食下次食呢間老媽拌麵,今次約左好姐妹黎食,因為大家都鍾意無湯,食拌麵,上次經過真係唔知呢間咁大間,一路行入去裝修都好好,見到右手邊有個攪珠既物體,所以就問店員咩黎,原來惠顧下午茶餐就可以用10蚊參加一次攪珠,一定有獎架~ 獎品係小食🤣🤣🤣 咁幾好喎😁有得食有得玩,跟著隔離有個千秋同埋聖誕樹,可以比小朋友影相打卡,地下有寵物既屋仔👶🐶🐱真係可以帶曬全家黎玩😁 我地最後坐左可以望到北角碼頭既枱😃 睇到個海,真係好好心情呀~ 下午1430,梗係食返個下午茶啦~ 見到寫住新推出左個花茶,諗住試下啦~😄真係無諗到咁大壺,另外再叫左小食豆乳雞~ 提提大家記得由個底撈撈個拌麵🤣🤣🤣 如果唔係會淡口左小小