餐廳: 茶園
資訊:

2020-07-09 2068 瀏覽
Tiffin嘅自助午餐雖然唔係好多款式,但貴精不貴多,樣樣都好食~一開頭食左蟹腳同凍蝦(無影到相),好新鮮好鮮味,對比前兩日係另一間酒店既蝦,真係無得比,tiffin好食好多,一啲腥味都無~蟹腳都好大條,仲一直有refill, buffet完都仲有蟹腳係度~夠哂大方個牛切得唔算好薄,但就一啲都唔韌,加埋個蘑菇汁就好好味~熱食味道唔錯,但個餡餅好飽肚~~蛋糕同布甸都好好味,朱古力蛋糕好rich,好足料~佢嘅自家製雪糕都好食~膽粗粗試左咸蛋肉碎味,未食個時以為會好怪,但食落又ok喎,真係有咸蛋味~我仲食左芒果糯米飯味,裡面真係有一粒粒糯米,幾特別唔錯~生果方面都唔係啲大路嘢,有車厘子、龍眼、布冧同紅色火龍果~呢餐都值回票價

個牛切得唔算好薄,但就一啲都唔韌,加埋個蘑菇汁就好好味~

熱食味道唔錯,但個餡餅好飽肚~~

蛋糕同布甸都好好味,朱古力蛋糕好rich,好足料~

我仲食左芒果糯米飯味,裡面真係有一粒粒糯米,幾特別唔錯~
生果方面都唔係啲大路嘢,有車厘子、龍眼、布冧同紅色火龍果~

呢餐都值回票價
2020-07-09