2022-06-21 1897 瀏覽
環境好舒服枱同枱既距離好夠 唔會壓逼 黎食buffet既人都好欺文 酒店都refill得快 所以冇其他buffet咁要好急去拎野食 又底者要排隊 有fine dining 既感覺😊😊呢度係食semi buffet 揀一個主菜 再係出面拎前菜/海鮮/甜品 好正!第一次食buffet可以一次過拎咁大碟生蠔 好鮮甜 爽口 size就中中啦要重點推介個餐湯 蘿蔔薑湯 第一次見呢個組合 好好飲 好飲到食完成餐最掛住個湯 好想再去飲😋😋😋😋其他海鮮仲有長蟹腳 蝦 鮑魚 同 青口推仲蝦同鮑魚 好鮮甜 新鮮蟹腳質素一後 有d太鹹 肉亦較散 青口 我一向唔好 所以有食到嘩!仲有牛排拎 平日食buffet我好少拎 呢度既質素都幾高 好香牛味 唔韌🫶🏻🫶🏻甜品既選擇都唔少 有成十幾款 當中最推薦既係macarons 好多味 但唔會死甜 好食👍🏻👍🏻講咁耐都冇提主食 因為主食質素真係令人大失所望🫠完全唔到酒店級既水準 如果細食既朋友可以選擇skip 主食🙊🙊最後 semi buffet飲品只包2款果汁任拎 食甜品食到溜 我都忍唔住要加錢叫咖啡 如果可以包一杯餐飲就更好!
環境好舒服枱同枱既距離好夠 唔會壓逼

其他海鮮仲有長蟹腳 蝦 鮑魚 同 青口