呢間好多特色中式甜品,聽講好似六月就結業,值得一去嘅🥺🍫 焗黑白朱古力梳乎里 $65熱朱古力梳乎里,伴凍白朱古力榛子味梳乎里。▪️即整梳乎里熱辣辣超脹卜卜,我係咁打卡,職員叫我即整要快啲食😂,朱古力味都幾香濃,呢個係冇流心,係自己加朱古力醬🍊 焗香橙朱古力軟心梳乎里伴青檸雪葩 $65香橙味梳乎里,内藏軟心朱古力,伴青檸雪葩。▪️個汁同雪葩酸到我懷疑人生,香橙味勁出,入邊係朱古力流心,可以想像成橙味朱古力🥹,唔太岩我口味,我朋友話中意呢個多啲,清新清爽啲。呢間好多特色中式甜品,聽講好似六月就結業,值得一去嘅🥺🍫 焗黑白朱古力梳乎里 $65熱朱古力梳乎里,伴凍白朱古力榛子味梳乎里。即整梳乎里熱辣辣超鬆🍊 焗香橙朱古力軟心梳乎里伴青檸雪葩 $65香橙味梳乎里,内藏軟心朱古力,伴青檸雪葩。個汁同雪葩酸到我懷疑人生,香橙味勁出,入邊係朱古力流心,可以想像成橙味朱古力🥹,唔太岩我口味,我朋友話中意呢個多啲,清新清爽啲。
呢間好多特色中式甜品,聽講好似六月就結業,值得一去嘅🥺

🍫 焗黑白朱古力梳乎里 $65
熱朱古力梳乎里,伴凍白朱古力榛子味梳乎里。

🍊 焗香橙朱古力軟心梳乎里伴青檸雪葩 $65
香橙味梳乎里,内藏軟心朱古力,伴青檸雪葩。

呢間好多特色中式甜品,聽講好似六月就結業,值得一去嘅🥺

🍫 焗黑白朱古力梳乎里 $65
熱朱古力梳乎里,伴凍白朱古力榛子味梳乎里。
即整梳乎里熱辣辣超鬆

🍊 焗香橙朱古力軟心梳乎里伴青檸雪葩 $65
香橙味梳乎里,内藏軟心朱古力,伴青檸雪葩。
  • 焗黑白朱古力梳乎里
  • 黑白朱古力梳乎厘