餐廳: 元気寿司 (都會駅)
資訊:

2023-12-28 65 瀏覽
今日嚟食下元氣最近新出嘅壽司晏晝四點幾去人數唔係好多 兩個人去可以坐到四人座 一張大長枱✨👍🏼Dip dip龍蝦湯松葉蟹卷 + 紫菜天婦羅$26個人算唔算係蟹柳迷!但見呢個卷有汁可以點🥢一於試吓!✨蟹柳卷冇咩特別 但迷你龍蝦湯醬倒落去蟹柳手卷就好好食 雖然佢嘅龍蝦湯未去到好濃郁 但咁樣嘅配搭係真係幾新鮮!👍🏼好似真係食緊龍蝦咁 如果鍾意食龍蝦🦐同蟹柳🦐味道嘅朋友可以試一試呢一個 或者可以試吓佢其他同一個系列嘅新產品!😋辣味噌脆脆三文魚卷 $25個人覺得元氣壽司有辣三文魚呢個選項已經幾特別😲 而且我都好鍾意食辣味三文魚!🍣見到佢新出咗呢一個壽司 壽司面頭全部都係辣味三文魚 分開佢三文魚同卷嚟食 嗰一啖三文魚食得超級幸福但係佢比呢個三文魚卷我 都幾好笑 佢個卷係向側邊而唔係向上😂😂😂😂脆辣吞拿魚軍艦 $15之前食過辣味三文魚軍艦🍣 三文魚配軍艦味道唔係好出🫤 但冇諗到佢新出嘅吞拿魚軍艦味道係會好食啲!✨😋可以食到吞拿魚嘅鮮味🐟 而佢嘅辣味又唔會蓋咗吞拿魚嘅味道 食落去嘅口感濕濕地又有魚嘅煙煙韌韌韌🤤🤤
今日嚟食下元氣最近新出嘅壽司

Dip dip龍蝦湯松葉蟹卷 + 紫菜天婦羅$26