#chuchuinshatin—𝗠𝗲𝗻𝘂 𝗼𝗳 𝘁𝗵𝗲 𝗱𝗮𝘆 ☁️🍦strawberry x maltesers magic yogurt—前排好多bloggers介紹阿波羅既乳酪雪糕🍦小學屋邨大🍬見證無乜生意既阿波羅一直屹立不倒唔通呢款雪糕真係咁好味🤭🤭—行開禾輋 見到呢間阿波羅有賣雪糕😍當飯後甜品試試🫶🏻🫶🏻🤭見網上最多人推薦maltesers溝berries🤍♡首先不得不讚嘆姐姐純熟既手勢🫶🏻🫶🏻〰️雪糕螺旋扭紋好靚🤤✨✨♡味道就覺得無其他食評講到咁驚為天人🤣可能我偏愛奶味重既雪糕🤔覺得呢款雪糕冰感好重🤔🤔首先🍓味係靠frozen berry即制呢點有好有壞〰️〰️好處係佢用真🍓〰️感覺無乜多餘既添味劑但同時帶來缺點🟰缺乏原先🍓應有既甜味同質感(因為急凍左溝埋啲麥提莎碎食落口好crunchy😐覆蓋左雪糕應有既奶滑質感🫣所以成個感覺似咬雪糕多過食雪糕😣—當然呢個係我個人食完既感覺啦😆🤭都真係好多朋友話好好食🤔相信其他人試唔同既味道唔同既配搭會有唔同既感覺😽🌸🌸—💰hkd $38 (任選兩款味道🥨)📍 Appolo Shop 231, 2/F, Wo Che Plaza, 3 Tak Hau
#chuchuinshatin

所以成個感覺似咬雪糕多過食雪糕😣

當然呢個係我個人食完既感覺啦😆🤭
都真係好多朋友話好好食🤔
相信其他人試唔同既味道唔同既配搭會有唔同既感覺😽🌸🌸

💰hkd $38 (任選兩款味道🥨)
📍 Appolo
Shop 231, 2/F, Wo Che Plaza, 3 Tak Hau Street, Sha Tin
🌈🥨welcome to follow my foodie ig @eating.chuchu