2011-01-19
這是我食過云云放題中, 唯一一間令我有衝動讚好的放題!我book了8點45分的一節, 但到逹時未夠鐘, 只可以在門口等, 所謂的門口, 大約只有15尺, 但所有8點45分入座的人客, 全都迫在這個地方, 空氣十分不流通, 所以建議如果去食, 最好9點鐘先到逹, 這一節食到11點的, 所以是有足夠時間.一入座, 就起勢咁畫食物, 陸陸續續的上枱, 完全沒有漏單, 值得一讚.侍應態度都冇一般放題的敷衍了是, 會幫忙跟單.刺身也不錯, 唯獨是三文魚唔知點解, 叫左幾轉, 全部都附有少許魚皮, 要改善....蝦天婦羅炸得超有水準, 質素比起好多著名酒店都要出色, 我比10個讚....除左蝦, 仲有南瓜同蕃薯, 都十分OK. 沒有一般天婦羅的油淋淋感覺.但洗手間衛生情況則要改善, 坐位略嫌迫, 門口等候區地方太太太細, 根本容納唔到咁多人但要食, 就請記得預先訂座, 當天訂座都得, 因當天真的是全場爆滿
侍應態度都冇一般放題的敷衍了是, 會幫忙跟單.