2019-04-15 32 瀏覽
今日約左朋友係土瓜灣見面!順便係埋果頭食野!見到大大招牌 爺爺雞煲 咁就想試下而且仲可以當火鍋咁食,可以慢慢食慢慢傾 !裹面d 裝修亦都好靚 好多招牌餸介紹 而且有幾部大電視機 邊睇電視邊打邊爐都得!其他時段 佢係做茶餐廳,叫餐配飲品!今次我食得非常之開心😃,因為d 野食好高質數,全部新鮮食材 樣樣都係師父精心制造!先黎個招牌雞煲 香味撲鼻 雞肉生鮮 多肉又滑 我同朋有係食到一舊都無,先至加湯 再火鍋 !叫既幾樣餸先係重點 樣樣新鮮 !手打四寶丸 不是冷藏丸 是全部人手打出來 每樣一粒 夠曬特別 又可以試曬吾同丸類 特別彈牙 !😋😋切片萵荀 師父非常細心 可以令到萵筍快熟外 亦都更爽口 !👍🏻👍🏻手切肥牛 肥牛簿得黎好大塊 只要擺落鍋度數秒 就可以上碟食 食落口度一d都吾痴牙 仲好香牛肉味!仲有碟手切豬 花腩 老闆話限定 要問老闆有無先好叫 仲未正式推出 係佢介紹 亦都點左 確實佢比肥牛更加好食 一d 吾會硬 值得推薦!再黎即炸魚皮及腐皮卷炸到大大舊 食到最後都真係幾飽肚 !呢個火鍋 又可以食雞煲地方 用新鮮食材已經買少見少 所以行過經過 都可以過來試下😅😅
今日約左朋友係土瓜灣見面!
順便係埋果頭食野!

其他時段 佢係做茶餐廳,叫餐配飲品!

叫既幾樣餸先係重點 樣樣新鮮 !

手打四寶丸 不是冷藏丸 是全部人手打出來
每樣一粒 夠曬特別 又可以試曬吾同丸類
特別彈牙 !😋😋

再黎即炸魚皮及腐皮卷
炸到大大舊 食到最後都真係幾飽肚 !

呢個火鍋 又可以食雞煲地方 用新鮮食材
已經買少見少 所以行過經過 都可以過來試下😅😅