2017-03-27
見到超多好評,行完尖咀,8點半過黎食,入到黎見到鋪面唔算大,但都坐得幾舒服。芝士野菌玉子燒 呢個真係好好味,侍應會比我地影完相先切開,中間超多芝士配野菌個味唔錯,好正呀。娃娃菜 淋上燒汁,燒完都唔乾,唔錯。芝麻雞翼呢個好正,個面鋪滿芝麻,炸到超脆,弱點就係熱氣啦,哈哈,一定要試!蒲汁鰻魚飯份量唔大,4個人可以每人試少少,個汁好味,個人覺得個鰻魚有少少腥囉!金菇肥牛燒完都唔乾,個人覺得幾好味!黑松露牛油帆立貝呢個好食,推介可以放塊牛油落鐵板,熱溶先食,超香牛油味同黑松露都好夾,正。薯格上面灑左七味粉個人覺得無七味粉跟茄汁就最好味!完隻燒巨菌呢個燒得乾左d,係幾大隻,4個人分都ok,因為佢地會切開左幾件凍豆腐加左芝麻醬,好滑正,特別食完咁多燒物,再食,凍冰冰好舒服!燒茄子正正正,加左七味粉,有少少辣,好味,唔食得辣㗎我只可以淺嘗燒冰菠蘿就係將雪冰的菠蘿燒香表面,少少酸酸地,味道唔錯!總結我個人覺得唔錯,因為上菜速度快,野食都唔錯
呢個真係好好味,侍應會比我地影完相先切開,中間超多芝士配野菌個味唔錯,好正呀。 娃娃菜
淋上燒汁,燒完都唔乾,唔錯。 芝麻雞翼
呢個好正,個面鋪滿芝麻,炸到超脆,弱點就係熱氣啦,哈哈,一定要試! 蒲汁鰻魚飯
份量唔大,4個人可以每人試少少,個汁好味,個人覺得個鰻魚有少少腥囉! 金菇肥牛
燒完都唔乾,個人覺得幾好味! 黑松露牛油帆立貝
呢個好食,推介可以放塊牛油落鐵板,熱溶先食,超香牛油味同黑松露都好夾,正。 薯格
上面灑左七味粉
個人覺得無七味粉跟茄汁就最好味! 完隻燒巨菌
呢個燒得乾左d,係幾大隻,4個人分都ok,因為佢地會切開左幾件 凍豆腐
加左芝麻醬,好滑正,特別食完咁多燒物,再食,凍冰冰好舒服! 燒茄子
正正正,加左七味粉,有少少辣,好味,唔食得辣㗎我只可以淺嘗 燒冰菠蘿
就係將雪冰的菠蘿燒香表面,少少酸酸地,味道唔錯!
總結我個人覺得唔錯,因為上菜速度快,野食都唔錯