2023-01-19
10點收工呢邊好多店都收左,就揾下附近有咩餐廳未收,就見到呢間一直都想試嘅收11:30同男朋友即刻行過去,唔洗等位 我哋係散叫冇叫餐有2人餐同4人餐比大家選擇 會有湯同前菜 叫左兩杯巨峰梳打 大大杯 唔會好甜 唔記得影相🥲一份吞拿魚粟米pizza好足料 叫左薄底 #有得俾我哋揀要厚身定薄 一份蕃茄肉丸長通粉份量正常 味道岩岩好 一份薯條 即叫即炸 一份牛肋扒 一個字正😍🤤配菜都幾多有車厘茄洋蔥薯仔粒番薯粒紫薯粒帶有醋汁嘅沙律菜,本身一開頭都好想試,驚食唔曬,食完呢三樣男朋友唔夠喉,最後商討之下決定都係叫左,黎到嘅時候已經wow 正,平身飽飽地嘅我都認唔住食左幾大舊🤤🤤叫嘅每一樣野都好好食牛肋扒最有驚喜兩個甜品最後先上心太軟一黎到就聞到好香賣相好靚,唯一唔好就係可能焗時間耐左冇咗流心呢個可以改善,但完全唔影響個味道Tiramisu 正常發揮 要求唔高可以試吓食完甜品完美收場🥳最後埋單$490🤩價錢合理好低食真係值得反轉頭嘅小店
我哋係散叫冇叫餐
有2人餐同4人餐比大家選擇 會有湯同前菜