2023-04-21
今日嚟到屯門一田附近嘅天魔餐廳食飯,真係有驚喜啊!首先介紹下我嘅菜式啦,卡邦尼意粉同至尊漢堡,再加上布朗尼蛋糕同埋dirty coffee同latte兩杯飲品。先講下卡邦尼意粉啦,個份量真係好大,醬汁夠濃郁,意粉都煮得恰恰好,加上煙燻雞脯肉,真係好味。至於至尊漢堡就更加豐富啦,漢堡肉夠juicy,薯條都夠好香脆不過,最令我驚喜嘅,係布朗尼蛋糕啦!佢唔同其他餐廳嘅蛋糕,佢嘅布朗尼有一種特別嘅口感,好濃郁,但又唔會太甜,又有少少焦糖嘅味道,真係好好味啊!至於飲品,我試咗dirty coffee同latte,兩杯都好香濃。環境方面,空間夠大 、有得坐得舒服。職員嘅服務,好細心,態度好好,有禮貌,會主動問下客人有咩需要。總括而言,天魔餐廳係一個好有質素嘅餐廳,菜式好味,飲品好飲,環境好舒服,服務又好好。下次再黎屯門都會黎呢到食飯!