2014-12-07
同老公瞓到癲咗, 一起身啱哂松家第一場放題時段5:15pm至7:30pm~ 每位$228 + 10%~ 食放題每次唔會特別期望d乜~ 松家嘅放題值得一讚上菜好快, 但可惜無串燒~刺身(只叫咗三文魚同鲍片)切侍得厚身同新鮮~熟食特別鍾意牛肋骨同鷄絲翅, 叫咗好多次~ 鷄絲翅雖然只係碗仔翅(無翅), 但好足料!! 牛肋骨都煑得好好味, 又多肉~ 另外, 蕃薯天婦羅, 芝麻鷄翼同蒜蓉包都好味, 好脆, 好厚身~壽司花之戀好味同新鮮; 鵝肝手卷d鵝肝都ok, 特別一讚d紫菜好脆好爽口咁上~熟食青口唔ok, 一咬好似有沙, 又無味; 所謂黑毛豬細塊同普通豬一樣~飲品有菊蜜和柑吉蜜, 非常好, 適合最近轉冷潤下喉~雪糕有芝麻, 芒果, 綠茶和曲奇味~總括食物, 服務和環境坐得ok(無大x屋咁迫), 但我寧願加多幾十蚊去大x屋有埋串燒~
松家嘅放題值得一讚上菜好快, 但可惜無串燒~
刺身(只叫咗三文魚同鲍片)切侍得厚身同新鮮~
飲品有菊蜜和柑吉蜜, 非常好, 適合最近轉冷潤下喉~
雪糕有芝麻, 芒果, 綠茶和曲奇味~