2012-09-16
由於就腳既關係,有機會於來港三天內光顧翠華三次第一次係山頂,由於行到攰,見落山又多人排,於是去左翠華食晚餐食物都幾OK,SET DINNER都係偏抵食夾大件,2個人SHARE一個,另加一個西蘭花就好飽了~不得不提一杯飲品,"蛋白杏仁露"好好味,我每日都忍唔住要飲一次第二日,TEA,落酒店後面街打包左個奶油豬食,我覺得個包外脆內軟已經好好味,再加埋鍊奶同牛油,正~!至於第三日,因為已經好攰既關係,只嘆左蛋白杏仁露~第二日,TEA,落酒店後面街打包左個奶油豬食,我覺得個包外脆內軟已經好好味,再加埋鍊奶同牛油,正~!至於第三日,因為已經好攰既關係,只嘆左蛋白杏仁露~雖然澳門都有翠華,但冇蛋白杏仁露飲,搞到我心掛掛...至於服務方面,山頂個間D侍應,唔知係咪做"自由行"遊客生意做得太多,長期處於唔耐煩狀態,態度好一般
至於第三日,因為已經好攰既關係,只嘆左蛋白杏仁露~ 第二日,TEA,落酒店後面街打包左個奶油豬食,我覺得個包外脆內軟已經好好味,再加埋鍊奶同牛油,正~!
至於第三日,因為已經好攰既關係,只嘆左蛋白杏仁露~
雖然澳門都有翠華,但冇蛋白杏仁露飲,搞到我心掛掛...