2008-09-15
放假唔想出去, 除左叫兩間大型外賣速遞食店--- KFC / PIZZA HUT 之外, 0係屯門通常我只會諗到 Pizzabox點知琴日睇到openrice先發現仲有間外賣叫pizza and chicken0係屯門叫之前睇個網站,唔駛諗就叫左"五十五十" 同 Ribs & 炸雞不過打電話落order真係唔花D時間同功夫都唔得, 由7點打到7點半,兩個人夾份打先通, 建議想食GE朋友打通左電話就要好快D叫食乜因為落order 位姐姐好忙, 你叫得慢要諗, 就要等多5-7分鐘仲有就係落order,佢地都講明起碼要個半鐘, 所以如果真係好肚餓, 就預定下次早D叫會好D最後叫左個輕食餐, 兩個人份量,唔係食得太多GE話, 一定足夠價錢抵食, 一百蚊左右第一次叫, 試Ribs 係想同pizzabox比較下, 初初仲驚唔夠食,點知打開見到兩大舊Ribs, 價錢差唔多比pizzabox 低一半, 但係份量就十足~ 至於D炸雞, 一食落去就覺得真係好味過KFC, D 雞感覺比KFC新鮮Pizza 都幾好, 我鍾意係因為唔係太油, 唯一一樣不足就係俾錢冇得"碌卡" 同冇俾外賣紙
0係屯門通常我只會諗到 Pizzabox
仲有就係落order,佢地都講明起碼要個半鐘,
所以如果真係好肚餓, 就預定下次早D叫會好D
價錢抵食, 一百蚊左右
Pizza 都幾好, 我鍾意係因為唔係太油,
唯一一樣不足就係俾錢冇得"碌卡" 同冇俾外賣紙