2014-12-12 5866 瀏覽
12月11日 係我既生日 朋友話食咩 我話事, 咁我就係OPENRICE 搜尋下, 就搵到大吉, 咁我朋友就BOOK 位, 可能係WEEKDAY 所以都唔需要等, 一去到就有位, 咁等一件事就係睇下有咩好食LA款式唔多, 其實有D 失望, 但係就可能係款式唔多, 食物既質數係比預期既好!D火炙壽司 細細件 易入口,炸物 - 我本身比較重口味, 覺得炸忌廉蟹餅 真係好好味~~ , 大家可能會覺得我食個D 都係加工食品, 難食極有限, 好!咁我講刺身, 件件都又大件又厚身, ORDER 幾多 就到幾多, 唔係好似其他地方, 你叫幾多 永遠只係得個2,3成, 大家一定要食油甘魚刺身, 真係好好味, 仲有D蝦刺身都好新鮮仲有焗蠔, 雖然粒頭係細左D 但係 個醬都係超得, 大家去到 必食,一品料理中既七彩炒牛舌 GOODGOOD 炒得好好味 仲要好"林" 真係冇牙都食到 炒辣蝦都係好好味,我D 朋友就話比較辣左D 但係我就覺得唔算太辣 如果各位係唔食得辣既, 要預先叫定飲品先LA 佢地既飲品款式 都算係多最後 個蟹粥同D烏冬 如果大家仲有空位 就叫埋 好好味~~~ 講真烏冬都可以係次選 個蟹粥一
D火炙壽司 細細件 易入口,
大家可能會覺得我食個D 都係加工食品, 難食極有限,
最後 個蟹粥同D烏冬 如果大家仲有空位 就叫埋 好好味~~~ 講真烏冬都可以係次選 個蟹粥一定係首選

題外話/補充資料: 服務都叫OK 唔差 個感覺都好好 不過 要去洗手間 就唔好忍 因為女廁得一格 如果人有三急 就比較麻煩D LA 大致上都係GOODGOOD 真係值得再去!!
2014-12-11
慶祝紀念