2023-08-03
最近留意到土瓜灣一間野幾靚既西餐廳,😚專登約左二個朋友一齊傾計食晚餐,入到黎呢度環境好好又有氣氛,🤭店員好有禮貌地帶位,✌🏻睇過呢度價錢公道之後我地就決定擇野食啦☺️自家製酥皮黑魚籽牛油果煙三文魚水牛芝士波波他他😊平時我地幾個約埋一齊,差不多次次都係食西餐,今次都唔例外,我地就係鐘意乾淨又靚既環境,再望到好靚既食物就會好滿足,幾個人輕鬆咁傾下計,呢度既菜式個名真係好長,代表一碟菜式入面係有好多唔同既料,就係鐘意食呢D,牛油果同三文魚都好好食☺️法式大頭蝦占米多😊通常我地都係叫唔同既菜式,然後幾個一齊分,咁先可以每款都試晒,我地睇到呢一碟,好搶手,一陣間就搶晒了,佢既醬真係好鬼正☺️油封法國鴨腿伴自家製芝士薯蓉及蜜糖紅菜頭😊呢一份鴨腿屬於高質材料,佢既自家製醬加埋入鴨腿,真係好好食,鴨肉好香,鴨味好突出,不過呢份菜式好飽肚☺️西班牙伊比利亞辣肉腸白酒忌廉煮藍青口配牛油多士😊呢份青口唔係就咁食,佢仲有牛油多士,好香既牛油味再加埋青口,真係好creamy
😊平時我地幾個約埋一齊,差不多次次都係食西餐,今次都唔例外,我地就係鐘意乾淨又靚既環境,再望到好靚既食物就會好滿足,幾個人輕鬆咁傾下計,呢度既菜式個名真係好長,代表一碟菜式入面係有好多唔同既料,就係鐘意食呢D,牛油果同三文魚都好好食 ☺️法式大頭蝦占米多
😊通常我地都係叫唔同既菜式,然後幾個一齊分,咁先可以每款都試晒,我地睇到呢一碟,好搶手,一陣間就搶晒了,佢既醬真係好鬼正 ☺️油封法國鴨腿伴自家製芝士薯蓉及蜜糖紅菜頭
😊呢一份鴨腿屬於高質材料,佢既自家製醬加埋入鴨腿,真係好好食,鴨肉好香,鴨味好突出,不過呢份菜式好飽肚 ☺️西班牙伊比利亞辣肉腸白酒忌廉煮藍青口配牛油多士