2020-10-20
同朋友去咗沙田行街,特別推介叫我一定要去大圍食呢間(漁品酸菜魚火鍋放題),話說所有野都係我鐘意食既,講到咁好,當然要試試啦😊!環境闊落座位舒適,一坐低店員已經煲滾水俾我哋消毒餐具👍🏻和提供四款小食,有黑松露蝦多士(松露味道夠出又脆口,必追加),麻辣雞腳(惹味又冇骨),涼拌苦瓜(爽口冇苦味)和炸魚角!再來個刺身拼盤~有甜蝦,北寄貝,生蠔,帶子和海膽等等..(全部都新鮮甜美)酸菜魚~大大鍋,酸菜又多,魚身好滑,不過有少少骨,食既時候要小心,連湯都可以飲,不錯👍🏻👍🏻!揀咗個胡椒豬肚湯底嚟打邊爐個湯底真材實料唔係味精湯!海鮮拼盤~有鮑魚,扇貝,蜆和青口,每款海鮮都清洗得好乾淨,而且冇沙😋😋!牛肉片,豬肉片都好有肉味,一樣可以無限添加,重有蔬菜和餃子肉丸等等、、😅😅已經飽到食晤到了!總括來說💁🏻♀️呢間放題性價比高,價錢實惠,而且食物質素亦晤差,值得一試!
揀咗個胡椒豬肚湯底嚟打邊爐個湯底真材實料唔係味精湯!
😅😅已經飽到食晤到了!