2021-05-10
上次同好姊妹食過呢間,今日同屋企人出開黎,反正未食lunch,食完先行街街店舖好開揚,落地大玻璃,仲坐得好舒服同屋企人各點一個餐,combo set就要all day breakfast至於我就揀左Salad Bar set😋包括四款沙律,top-up要全隻燒春雞沙律總共有6款選擇,睇見都係好新鮮4款沙律包括:羽衣甘藍牛油果沙律:營養豐富,加上有粒粒松子,好有咬感👍🏻紅菜頭蘋果沙律:兩樣配搭都好爽脆,健康的選擇👍🏻燒牛肉沙律:將牛肉切條,配合椰菜絲及紅蘿蔔絲,天氣熱熱地,最岩食👍🏻凱撒沙律:羅馬生菜配上鬆脆麵包糠,好鮮甜😋沙律餐配全隻燒春雞,原來全隻份量都幾大,燒得好香口,而且肉質幾嫩滑,仲好juicyAll day breakfast餐有黑松露炒蛋,配上煙肉及腸,仲有多士及沙律菜,賣相已經一流👍🏻食到飽飽地😋餐湯選擇左蕃茄湯,可以中和下肥膩感👍🏻加多少少錢有杯野飲,呢個午餐真係飽到上心口
沙律總共有6款選擇,睇見都係好新鮮
4款沙律包括:
羽衣甘藍牛油果沙律:營養豐富,加上有粒粒松子,好有咬感👍🏻
紅菜頭蘋果沙律:兩樣配搭都好爽脆,健康的選擇👍🏻
凱撒沙律:羅馬生菜配上鬆脆麵包糠,好鮮甜😋
餐湯選擇左蕃茄湯,可以中和下肥膩感👍🏻
加多少少錢有杯野飲,呢個午餐真係飽到上心口