2018-05-03
2018.5.1是日勞動節,同老公出巡奉旨飲飲食食路經佐敦吳松街,見到呢間印度菜,突然想試下,見入面有位 同埋門口有個靚仔好好招呼,於是決定入內一試!餐廳環境不算大,坐位有限,但環境算整潔衛生,燈光昏暗凝造有情調的感覺,水吧位好有氣氛!未點餐,侍應好有禮貌先上一碟免費小食脆餅配薄荷香草醬,好香脆但略咸,重點係可以refill!我們點了香蒜薄餅配奶油雞,個薄餅好香好有咬口,餅底依然香脆,最有驚喜係個奶油雞,因為我不太食辣,所以skip 左咖哩菜,見到有呢碟奶油雞就試下,味道好香濃,帶點蕃茄味,好香滑奶油質感,配上個薄餅食好夾,好好味另外,我們又點左松露干貝燴意大利飯。松露味稍嫌不夠香氣,但味道好香濃好好味,估不到西餐都整得好出色整體水準好不好,食物味道好味,服務態度亦十分有禮!
整體水準好不好,食物味道好味,服務態度亦十分有禮!