2022-09-04
喺屯市有一間燒肉焰,向來聽聞都幾高質,而且座位闊落,環境舒適,非常值得一試。星期五晚非常熱鬧,幾乎坐滿,但店員都好好人,即使我哋只有兩個人都安排我哋坐卡位🥹名物!菠蘿汁鑽石和牛胸腹肉 連埋半舊菠蘿咁樣相,非常特別,而且牛胸腹肉界晒紋,即使一大條,但都比較易燒,牛味重!正🫡特上牛小排 $138一碟4塊 ,睇油花都知道非常漂亮,今次我哋就揀咗汁燒風味,佢另外仲有鹽燒可以選擇,肉汁非常香濃,唔使點燒肉汁都夠味🥰燒肉點少得厚切鑽石牛舌 $148同樣一碟4塊,而且真係大塊且厚切,牛舌呢種厚度好少有,特別爽彈,無可挑剔五花肉 $98基本五花肉,由於冇乜調味,每一款就可以試一試佢哋肉汁或者鹽等等。生蛋拌飯配漬海苔 $29好多人都鍾意燒肉配白飯,中和一下油膩感,我都唔例外,而且呢度嘅飯有生蛋同海苔,不過撈勻之後出奇地有少少乾🫣整體嚟講,環境舒適,價錢合理,而且呢度另外仲有燒肉拼盤,2個人黎食都好多選擇🤘🏻
名物!菠蘿汁鑽石和牛胸腹肉
特上牛小排 $138