2019-08-04 762 瀏覽
已經係第二次食既焱手工涮涮鍋,話說經過開旺角,女朋友話掛住依間火鍋既湯底,甘就即日經open rice book位,享受佢既85折優惠去到叫左個套餐,人頭300蚊到,包個招牌湯底。一邊麻辣,一邊就藥膳人參湯,而中間呢,就係酒煮蜆鍋,店員先把蜆同酒精加入中間既鍋,之後叫我地準備相機,就點火。影完相就加湯底煮蜆同打邊爐套餐包括海鮮拼盤,店員建議海鮮可以用中間既鍋底打,鮮味會突出啲牛頸脊份量夠兩個人食另外仲有丸類拼盤同當日時蔬等即炸響鈴,大大舊熱辣辣總括而言,鍋底好味加上食材新鮮,環境企理闊落,坐得舒服,值得一提既係,店員既服務真係好好,主動幫我地拍照,又會提供煮食建議比我地,十分熱心nice已經係第二次去,仲會有下次

牛頸脊份量夠兩個人食

另外仲有丸類拼盤同當日時蔬等

即炸響鈴,大大舊熱辣辣

已經係第二次去,仲會有下次