餐廳: 上海婆婆336 (iSQUARE國際廣場)
資訊:

2024-08-27 313 瀏覽
想近近哋食上海菜🤔我會揀去「上海婆婆336」🧑🏻‍🦳.蟹粉撈麵🍜表面滿佈新鮮蟹肉🦀蟹粉同秘製黃金醬汁✨撈麵啖啖蟹肉鮮甜味🤤好足料☺️.酸辣湯雲吞(5隻)🥣酸辣適中🌶️有豆腐、木耳、筍、冬菇🍄‍🟫肉絲🐷蛋花🍳好開胃😋雲吞皮薄滑,餡飽滿💯.生煎鍋貼(3隻)🥟外皮煎得非常香口😆肉餡保留少量肉汁🐖沾上黑醋更好味👍🏻.高力豆沙🥢高力漲卜卜😍表面灑滿糖霜,口感軟綿😗豆沙香甜🫘.酒釀丸子🍡丸子糯米味香濃🍚口感軟糯😆淡淡酒釀香氣同桂花清甜🍶🌼.熱紅棗茶❤️.茶水(2位)🫖
想近近哋食上海菜🤔我會揀去「上海婆婆336」🧑🏻‍🦳
高力豆沙🥢高力漲卜卜😍表面灑滿糖霜,口感軟綿😗豆沙香甜🫘
熱紅棗茶❤️
茶水(2位)🫖