行經大角咀見到新開左一間西式餐廳,牌面光猛,睇落唔錯,一於入去來個happy hour🍻🍻坐低後,店主主動推介一款特色食物,話係西班牙辣椒仔,小弟孤陋寡聞,真係未食過,一於叫來try try😝😝另外都叫左個芝士薯條同埋紅酒辣肉腸配麵包粒來當前菜😋😋一上枱,就聞到超香,個辣椒仔非常大隻,食落相當唔錯,辣椒仔本身非常甜,店主喺上面加返少少鹽,變得更加惹味🥳🥳個紅酒辣肉腸亦相當出色,腸仔食得出真材實料,絕對唔係超級市場嘅貨色,加上焗到非常鬆脆嘅麵包粒,真係要即刻叫番杯啤酒啤一啤佢!🤩🤩最後亦都叫咗個西班牙墨汁飯,呢個墨汁飯掂呀!色,香,味都有!海鮮好足料,係我近年來食過最好食嘅risotto之一!😍😍如果大家行經大角咀又想飲杯嘢,絕對推薦嚟呢間度食!🤪🤪

另外都叫左個芝士薯條同埋紅酒辣肉腸配麵包粒來當前菜😋😋

西班牙辣椒仔

芝士薯條

西班牙墨汁飯

如果大家行經大角咀又想飲杯嘢,絕對推薦嚟呢間度食!🤪🤪
西班牙辣椒仔
芝士薯條