2010-01-19 6 瀏覽
值得推介的拉麵前幾日收到傳單, 見d野幾平, 成個餐都係由$29起, 包前菜, 甜品及飲品.於是過來試下.入到去環境唔錯, 有d似西式, 又有d似日式. 坐得好舒服.全部都係sofa位來, 裝修簡單, 唔係豪華個種, 又有tv睇tim我叫左叫左個厚切叉燒拉麵餐.. 首先來前菜, 冇得選, 係set定既, 但係侍應同我講唔係每次一樣, 有時會轉既. 今日就係中華沙律, 細細碟, 呢個ok啦. 跟住就到叉燒拉麵. 叉燒果然係厚切, 大大塊, 同出面既比真係比較厚, 但係咁樣反而又幾特別, 有口感. d味整得都幾好, 甜甜地. 拉麵都好食, 唔會話好似出面自己買個d平價拉麵, 因為我最怕食個d. 湯味唔算話好濃, 都好適中. 我個餐可以跟芒果奶茶, 不過要加$4, 我最後都有加到, 因為覺得出面飲一杯要成十幾蚊, 呢度加$4有. 個野飲都ok. 甜品最後上. 係一個豆腐花, 幾好味, 不過唔知點解唔似平時食開個d.跟餐有前菜, 甜品, 飲品, $33, 真係幾抵, 值得再去.
值得推介的拉麵
於是過來試下.