2020-02-02 855 瀏覽
今次已經係第二次到此餐廳用餐 首先,環境令人很舒服、很清靜、座位之間唔會太逼夾, 很適合放鬆、靜靜地享受用餐的好地方👍🏻 員工亦非常友善、招呼周到,當客戶坐低後,便會遞上welcome drink & 酒精搓手液。更會遞上紙巾給我們處理口罩👍🏻之後就會耐心介紹menu、菜式等 Dinner set - 除了每人各一個set外,還可選擇happy share- 即是一個dinner set 再加價,就可以另加一個main course, 兩個人可以share , 適合細食嘅人 食物質素亦幾好,全部都好食,特別推介慢煮西班牙黑毛豬鞍扒,豬鞍扒岩岩好熟,口感唔會太淋或太硬,好好食😋 整體評分,真係五星嘅餐廳,值得再去食 & 推介給朋友- 平時係旺角行街行到攰,去食個tea (cake & coffee)就最適合不過- 或者,dinner 想靜靜地同享受 or 同朋友吹下水都非常適合👍🏻👍🏻
今次已經係第二次到此餐廳用餐

整體評分,真係五星嘅餐廳,值得再去食 & 推介給朋友
2020-01-31
  • 慢煮西班牙黑毛豬鞍扒