2023-09-18 505 瀏覽
去完主題樂園,臨急訂了呢間餐廳,先前同朋友食過一次,今晚帶屋企人再encore,果然仍然不錯。經openrice訂座,有8折時段,呢個優惠真的不錯。我們3人,點了小朋友喜歡的 magerita pizza🍕 ,熱辣辣新鮮出爐,鬆軟又多料,吃多多也不覺溜。另外也點了roast lamb,又係不錯的菜式,有伴底沙律菜,外面舖了燒羊肉碎,另可選伴飯或chips,我點了薯條,份量都足夠,夠清新,最重要附上我最喜愛的醬汁架,3款任君選擇,可慢慢嘆,伴沙律或薄餅一流。不夠喉,再點lamb masala ,雖然羊肉帶點乾,但咖哩還是有水準,再order Garlic nann,超好送咖哩汁。再點了mango lasi,埋單折後才四百蚊,真係好性價比高,招呼同座位又舒服,值得大家支持。我必定再帶家人朋友幫襯。