2005-02-16
尋日同D朋友諗住去IRONWOOD食既!但係睇個餐牌好似唔係咁化算,朋友甲介紹我地去呢間,所以就去左試下啦,果然無介紹錯喎!我地6個女仔,叫左:-(1) 拼盤(有薯仔角、雞尾腸同雞翼),幾好味,但唔係好特別,唔知食咩既時候可以試下!(2) 蜜糖雞翼,掂!好香但又唔會太甜,醃得好入味!(3) 因為我地唔知D野勁大碟,所以每人叫左個SET,捉蟲添!個SET 有湯+蒜蓉飽+主菜+餐飲! 南瓜湯唔錯,不過唔知點解辣辣地?! 蒜蓉飽左少少啦! 主菜:- - 香草蜆肉天使麵,正!好味,但勁大碟! - 龍柳配紅糙米,好味道!D汁整得唔差,D飯好有咬口,但都好大碟! - 鴨胸+薯蓉,因為我唔食鴨胸,所以唔知好唔好味!但就好多鴨胸,我諗都有10塊以上!D薯蓉都幾掂喎,唔係開粉既,食到薯仔粒!(4) 勁飽+食唔晒既情況下我地都叫左3件CAKE食。 - 朱古力咖啡蛋糕,雖然我唔太好咖啡,但好香,又唔係太甜!GOOD! - 雲石芝士蛋糕,好味,芝士味唔係太濃! - 藍莓芝士蛋糕,好正!我覺得係3件之中最正既!必食!食左咁多野埋單都係$611,好鬼抵!環境都唔錯,不過上去果條樓梯就窄左少少law!服務都唔差,個
我地6個女仔,叫左:-
(2) 蜜糖雞翼,掂!好香但又唔會太甜,醃得好入味!
個SET 有湯+蒜蓉飽+主菜+餐飲!
南瓜湯唔錯,不過唔知點解辣辣地?!
蒜蓉飽左少少啦!
主菜:-
- 香草蜆肉天使麵,正!好味,但勁大碟!
(4) 勁飽+食唔晒既情況下我地都叫左3件CAKE食。
- 雲石芝士蛋糕,好味,芝士味唔係太濃!
- 藍莓芝士蛋糕,好正!我覺得係3件之中最正既!必食!
食左咁多野埋單都係$611,好鬼抵!
環境都唔錯,不過上去果條樓梯就窄左少少law!
服務都唔差,個姐姐仔都不知幾好禮貌!
美中不足係上菜勁慢!可能係慢工出細貨啦!