餐廳: BAKA BURGER
資訊:
條款及細則:

詳情可瀏覽:http://www.foodwisehk.gov.hk/zh-hk/food-wise-Eateries.php

2023-01-13 231 瀏覽
🍔🌭🌮🌯🥙🥗🍟🍖🍗🥓小店主打Burger同炸小食,如果你係大胃王我就推介你食Super Baka Burger(78$),兩塊超juicy足料到爆嘅手打牛肉漢堡,塊包仲煎得好香好脆,食完包你滿足🤩🤩,加多16$仲有得變套餐,有湯/汽水同埋薯條/薯格(配千島醬),抵抵抵!店雖小但五臟俱全,設計充滿日本動畫風,好適合約埋朋友一齊嚟打卡啊!.🌸等入座時間: 平日晚上時間,可以即刻安排入座🌸環境舒適度: 空間小,但快餐黎講可以接受🌸好味道: 值得一試🌸食物份量 : 正常🐶🐱寵物友善 : 可以坐門外位置👑總評分 : 8.5/10
🍔🌭🌮🌯🥙🥗🍟🍖🍗🥓

🌸等入座時間: 平日晚上時間,可以即刻安排入座
🌸環境舒適度: 空間小,但快餐黎講可以接受
🌸好味道: 值得一試
🌸食物份量 : 正常