2020-07-11 745 瀏覽
呢兩個月內第二次光顧了、無他既因爲支持小店貨真價實環境- 小店、一定要book位- 地方唔算大、但一定唔會格硬五個人要你坐四人枱、我地兩次四個人都俾六人枱我地- 值得一讚、厠所好乾淨服務- 待應好老實、有禮貌- 叫我地唔好order太多、會食唔晒- 食到10點幾都仲有客黎、任我地坐慢慢傾唔趕我地走食物- 冬陰功湯:酸湯度剛好、蝦新鮮、好好味、唔好辣既朋友都會添飲-燒魚:原本我地想order大既、但無貨、咁試條細架啦。待應話細既四人都好夠食。嘩、一上枱細既都咁大條既⋯⋯😱肉質很嫩滑、魚味鮮甜、好鍾意食魚既朋友讚口不絕- 炸蝦餅:香口、唔油- 生菜肉碎包: 肉碎用泰式香料炒、充滿泰國風味、用生菜包住好清新、食完一件又一件- 蝦醬炒飯:略為失色、無乜蝦醬味- 珍多冰:工作過後、一上枱色彩繽紛頓時感到happy friday來了、足料唔會太甜價錢- 超對超價、呢餐只係$4xx
呢兩個月內第二次光顧了、無他既因爲支持小店貨真價實

- 小店、一定要book位
- 值得一讚、厠所好乾淨

- 待應好老實、有禮貌
- 叫我地唔好order太多、會食唔晒
- 食到10點幾都仲有客黎、任我地坐慢慢傾唔趕我地走

食物

- 炸蝦餅:香口、唔油

- 蝦醬炒飯:略為失色、無乜蝦醬味

價錢

- 超對超價、呢餐只係$4xx