自從離開咗機場✈️偶爾都好掛住飛機升降嘅風景😜今日俾我搵到間無敵海景餐廳🍴可以一邊食brunch一邊望住飛機起飛感覺真係好chill🤩餐廳位於Sheraton 附近環境非常寬敞➕自然光好充足😎我哋叫咗一個weekend brunch➕意粉🍝٩(๑˃̶͈̀ ᗨ ˂̶͈́)۶ ♡♡♡Tagliatelle 意大利煙肉雞油菌幼扁面💗👍🏻一上枱已經聞到陣陣芝士香味大量芝士食落又無油膩感意粉似係新鮮手工制意粉口感煙煙韌韌好好味煙肉🥓粒同雞油菌嘅配搭好特別🤭雖然睇落配菜唔多但我覺得咁樣清清地仲好味🤤Weekend brunch 包左前菜.主菜.甜品🤗٩(๑˃̶͈̀ ᗨ ˂̶͈́)۶ ♡♡♡前菜(3選1):Classic Bruschetta 經典意式烤麵包💗法包🥖烘得好香脆充滿着橄欖油香味上面再舖滿住去咗皮嘅蕃茄🍅碎雙重口感.食落感覺好清新👍🏻旁邊配上嘅沙律菜好新鮮帶有陣陣意大利香醋.好開胃٩(๑˃̶͈̀ ᗨ ˂̶͈́)۶ ♡♡♡主菜(3選1):Fish & Chip🍟 魚片配炸薯條💗炸魚薯條即叫即炸架送到上嚟仲係熱辣辣出煙🤭炸魚好正.真正嘅外脆內Juicy魚肉保持到嫩滑口感炸魚同薯條嘅調味同香料亦都拾到好處好魔鬼.但又會食唔停口٩(
自從離開咗機場✈️
偶爾都好掛住飛機升降嘅風景😜